Tjilp Planets In My Head

By MerelTjilp, 20 mei 2017

Tjilp is een formatie rond zangeres en songwriter Merel van Tellingen dat een lekkere mix van jazzy nummers speelt: nieuw, oud en eigen, bluesy of bossa, latin en swing. Muziek om te luisteren, te dromen en zeker van te genieten!

Met Richard van Duinen (bas en gitaar) Wytze van der Zweep (drums en percussie) en Monica Kemink (sax en fluit). De eigen nummers die Tjilp speelt zijn geschreven door Merel van Tellingen die zichzelf met een fijn harmonisch bedje op de piano begeleidt.

In 2016 was Tjilp live te horen op oa Jazz In De Gracht, het Strandwalfestival in Rijswijk, het Weeshuis van de Kunst in De Bilt en Café Vlaanderen in Delft. Daarnaast haalde we de halve finale van ArtRocks met het nummer “Planets In Your Head” dat is geïnspireerd op een kunstwerk van Yinka Shonibare uit het Tropenmuseum.

17 juni 2017 presenteren we onze cd met 11 originele songs in het Verhalenhuis Belvedere op Katendrecht in Rotterdam. Wees welkom!

www.tjilp.in

FullSizeRender